آرتیشو یا سیب‌زمینی ترشی؟
خبر خوشی که می‌توان به بانوان علاقه‌مند به آشپزی ایتالیایی داد این است که هر نوع غذای ایتالایی را می‌توانند با مواد اولیه که در کشورمان موجود است را تهیه کنند و بپزند. از روسی درباره تفاوت طعم‌ها می‌پرسم و اینکه برای موادی در ایران یافت نمی‌شد چه تدبیری پیش می‌گرفتند به تشابه بسیار غذاها اشاره می‌کند و می‌گوید: در نهایت طعم غذاها خیلی شبیه آن چیزی شده بود که ما در ایتالیا آن‌ها تهیه می‌کنیم. ما با مزه‌های غذاهای ایتالیایی بزرگ شده‌ایم بنابراین اگر کوچکترین تغییری در مزه غذاها ایجاد شده بود قطعا متوجه می‌شدیم. خوشبختانه یکی از شانس‌های ما در تدوین این کتاب این بود که بیشتر مواد اولیه غذاهای ایرانی و ایتالیایی یکی است، البته در برخی غذاها ما به این مشکل بر می‌خوردیم که عینا همان مواد غذایی یافت نمی‌شد؛ مانند برخی سبزیجات برای مثال در ایران آرتیشو نداریم اما ما به جای آن از سیب‌زمینی ترش استفاده کردیم.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

iranpooshak خرید گوسفند زنده سفیر بیمه مبانی نظری و پیشینه تحقیق Mark Machine Room Elevator manufacturers محصولات اینترنتی کودکانه Megan دفترچه خاطرات زندگی مشترک ما